Γράμμα από το Λονδίνο

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, δεν ξέρεις πόσο ευτυχής είμαι σήμερα με την ανάθεση του υπουργείου Υγείας στον Άδωνι Γεωργιάδη! Ο λόγος είναι γιατί είμαι γιατρός και εργάζομαι στο Λονδίνο, αλλά πλέον μπορώ να ελπίζω για την επιστροφή μου στην Ελλάδα!

Επίσης, ως τώρα νόμιζα πως η απόσταση θα ήταν ένα πρόβλημα στη σχέση μας αλλά τώρα ο Άδωνις έχει ανοίξει το δρόμο για να γνωριστούμε…!!!

Αντιλαμβάνομαι ότι οι προσφορές που έχεις είναι πολλές αλλά είμαι καλό πακέτο! Έχω όλα τα κοινωνικά προσόντα που ξέρω πως θα σε γοητεύσουν! Επίσης είμαι ψηλή, ξανθιά (σαν την υφυπουργό!) και με τις σωστές αναλογίες!

Είμαι διατεθειμένη να σε συντηρήσω δουλεύοντας και για τους δυο μας, ενώ εσύ θα περνάς την ώρα σου στην παραλία, θα περιποιείσαι τα κηπευτικά μας και θα γράφεις ατελείωτα… Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χρειάζεται να με συνοδεύεις σε καμία δεξίωση…

Περιμένω απάντησή σου σύντομα για φτιάξω βαλίτσα…!

Με ανυπομονησία,

ΒΦ

(Αγαπητή φίλη, όντως, ο Άδωνις μπορεί να μας ενώσει εμάς τους δυο. Να τον κάνουμε και κουμπάρο. Εμένα δεν με πειράζει το “ο κουμπάρος την κουμπάρα…” -μου αρέσει η Ευγενία όταν δεν μιλάει-, αλλά δεν ξέρω αν έχετε εσείς καμιά αντίρρηση για τον κουμπάρο μας. Πάντως, τον έχω γνωρίσει και φαίνεται καλό παιδί. Μη φύγετε από το Λονδίνο. Να έχω κάπου να πάω κι εγώ, όταν ανοίξουν πάλι τα ξερονήσια. Μόνο που θα πρέπει να βρω και μια δουλειά εκεί. Δεν μπορώ να δεχτώ να με συντηρεί οικονομικά η γυναίκα μου. Έχω και αρχές. Θα σας παντρευτώ μόνο με το βρακί σας, για να σας το χτυπάω μετά. Πάντως, μαζέψτε καμιά λίρα, για να πηγαίνουμε διακοπές στην Ισπανία, αφού εγώ στην Ελλάδα δεν θα μπορώ να έλθω. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.