“Εδώ δεν είναι καφενείο”

Καλησπέρα φίλε μου. Ελπίζω να είσαι καλά. Απίστευτη η ατάκα στη δίκη του Τσοχατζόπουλου από το πρόεδρο ότι «εδώ δεν είναι καφενείο». Συμφωνούμε απολύτως. Στο καφενείο, αν παραγγείλεις καφέ, θα εξυπηρετηθείς τάχιστα. Στο δικαστήριο απόφαση θα λάβεις του αγίου πούτσου ανήμερα.

Επίσης, ο καφετζής πιθανότατα δεν είναι κωλογλείφτης του εκάστοτε κυβερνητικού σχήματος , αλλά μεροκαματιάρης βιοπαλαιστής.

Άρα, καλό θα ήταν οι πρόεδροι των δικαστηρίων να μην προσβάλλουν τους καφετζήδες. Γιατί το καφενείο δεν είναι Ελληνικό Δικαστήριο. Ευτυχώς. Και αν ήταν, σίγουρα η δικαιοσύνη που θα απένειμε θα ήταν πιο αντικειμενική.

(δες υπόθεση Μελισσανίδη και άλλες πολλές).

Άντε και η Παναγιά μαζί μας.

Παναγιώτης

(Αγαπητέ Παναγιώτη, μια χαρά είμαι. Λιάζομαι. Αλλά πώς μιλάς έτσι για τους Έλληνες δικαστές; Τι το κάναμε εδώ; Μικροί μεγάλοι στα καφενεία; Αλήθεια, είσαι να φτιάξουμε ένα καφενείο; Εγώ την ξέρω την δουλειά. Φιλιά στη γυναίκα και στα μωρά. Και σε σένα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.