Ο Κουβέλης και η ΕΡΤ

Ο Φώτης Κουβέλης δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην κυβέρνηση, όταν τα ΜΑΤ θα πάνε στην ΕΡΤ, για να εκκενώσουν το κτίριο από τους υπαλλήλους. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΔΗΜΑΡ και ο Κουβέλης θα είχαν ακυρωθεί για πάντα. Αφενός θα προκαλούσαν οργή για την αποδοχή της κίνησης της κυβέρνησης και αφετέρου δεν θα είχαν καμία πιθανότητα να παίξουν ρόλο στο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές.

Αυτό, για όσους προσπαθούν να αντιληφθούν γιατί ο Κουβέλης δεν μπορούσε να κάνει πίσω για την ΕΡΤ και απέσυρε τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά είναι η πιο αυταρχική και επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, και επειδή οι ημέρες είναι πολύ πονηρές, όποιος μπορεί, ας πάει στην ΕΡΤ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.