Υποστηρίξτε με!

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, θα ζητήσω τη βοήθειά σας. Στην πραγματικότητα δεν την χρειάζομαι αλλά, αν θέλω να κάνω κάποια πράγματα πέρα από αυτά που κάνω -χωρίς να ξεπουληθώ-, αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Δηλαδή, σας ζητάω να γίνετε χορηγοί του μπλογκ.

Όποιος από εσάς μπορεί και το επιθυμεί, μπορεί να κάνει Donate με όποιο ποσό θέλει μέσω του PayPal. Το link είναι δεξιά και κάτω στη σελίδα στη στήλη “Ενισχύσατε”.

Με έχει εντυπωσιάσει το γεγονός ότι, από την ώρα που έβαλα το link του PayPal και μέχρι τώρα, έχουν κάνει Donate μόνο γυναίκες (και τις ευχαριστώ). Δεν ξέρω πώς εξηγείται αυτό -μάλλον οι γυναίκες είναι πιο γενναιόδωρες-, αλλά θυμήθηκα έναν εκδότη, καλή του ώρα, που, στους πρώτους μήνες του μπλογκ, το 2005, μου είχε πει “ο τρόπος που γράφεις αρέσει στις γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πεινάσεις ποτέ.”.

Αν μπορώ να κάνω τα πράγματα που θέλω μόνο από τις χορηγίες των αναγνωστών του μπλογκ, δεν θα δουλέψω σε καθεστωτικό μέσο. Δεν θέλω να δουλέψω σε καθεστωτικό μέσο αλλά αφενός άλλα βιώσιμα μέσα δεν υπάρχουν, και αφετέρου ο χρόνος που είχα βάλει ως όριο στον εαυτό μου πέρασε και η κατάσταση δεν άλλαξε. Αν οι Έλληνες δεν ντρέπονται, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι εγώ.

Την ιδέα για τις χορηγίες μου την έβαλαν οι αναγνώστες του μπλογκ, όταν έγραψα για την πρόταση που μου έγινε να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Πολλοί μου έγραψαν “μην γίνεις βουλευτής, θα σε ζούμε εμείς!”. Καταπληκτικό.

Αν υπάρξουν τα ανάλογα χρήματα από χορηγίες, θα μπορέσω να κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές στο Διαδίκτυο, να κάνω κάποια βίντεο και, ίσως, το ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα που θέλω πολύ να κάνω αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το χρηματοδοτήσω μόνος μου.

Αν γίνετε χορηγοί στο μπλογκ, θα ξέρετε πως εσείς μόνο πληρώνετε για τα μάτια του μπλόγκερ που διαβάζετε και, ίσως, κάποιοι αγαπάτε.

Αν δεν γίνετε χορηγοί του μπλογκ, με γεια σας με χαρά σας. Πάλι θα διαβάζετε. Εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να γράφω γιατί το γουστάρω τρελά.

Σας ευχαριστώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.