Αντώνη, ρούφα τ’ αυγό σου

Με άρθρο του σε απεργοσπαστική εφημερίδα, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζεται ανυποχώρητος στο κλείσιμο της ΕΡΤ και στην απόφασή του να προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας αξιοκρατικής δημόσιας τηλεόρασης, ενώ σκληρός ήταν και στην ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, όπου αποθεώθηκε από τους οννεδίτες που θα προσληφθούν αξιοκρατικά στη νέα δημόσια τηλεόραση.

Στο άρθρο του, ο Αντώνης Σαμαράς αναρωτιέται αν “μπορείς να κάνεις μεταρρυθμίσεις, χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι”, αλλά, προφανώς, η απάντηση είναι “ναι”, αν κρίνουμε από το ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας στην οποία δημοσιεύεται το άρθρο και από τις δημόσιες συχνότητες που έχουν στην κατοχή τους χωρίς άδεια.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει πως ο κόσμος περιμένει από την κυβέρνηση να σπάσει αυγά γιατί μέχρι τώρα του έχει σπάσει μόνο τ’ αρχίδια.

Ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει πως είναι αποφασισμένος να σπάσει αυγά, για να φτιάξει την φοβερή πίτσα με μπέικον και αυγά που έφτιαχνε σε εκείνη την πιτσαρία που είχε στην Αμερική και έσκισε.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως δεν του αρέσουν τα αυγά και προέτρεψε τον Αντώνη Σαμαρά να σφάξει ένα βόδι, ενώ ο Φώτης Κουβέλης τόνισε πως με πορδές δεν βάφονται αυγά και ξεκαθάρισε πως δεν τρώει αυγά γιατί έχει πολύ υψηλή χοληστερίνη που οφείλεται στο ότι είναι υπεύθυνος αριστερός.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.