Ένας Άδωνις την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης -πολύ αστείο είναι αυτό- δήλωσε πως δεν κλείνουν νοσοκομεία στην Αθήνα αλλά αλλάζουν χαρακτήρα. Τα αθηναϊκά νοσοκομεία έχουν κακό χαρακτήρα -είναι παλιοχαρακτήρες-, οπότε θα πρέπει να μάθουν να φέρονται.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάποια νοσοκομεία θα γίνουν κέντρα υγείας και θα εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες κόσμο, αλλά δεν είναι να παίρνεις στα σοβαρά τα λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού στο διαδίκτυο υπάρχουν όλες οι δηλώσεις του και όλες οι ακριβώς αντίθετες δηλώσεις από τον ίδιο άνθρωπο για τα ίδια θέματα.

Είναι ολοφάνερο πως ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στην θέση του υπουργού Υγείας επειδή η κατάσταση στον τομέα της Υγείας είναι αδιέξοδη και τελειωμένη, και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα καμένο χαρτί.

Από την άλλη, είναι θλιβερό πως οι γιατροί της χώρας κάθονται και ακούνε τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κατάντια.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γιατρών της χώρας ήταν τόσα χρόνια πρώτο τραπέζι στα σκυλάδικα.

Κάποτε, οι γιατροί ήταν και φιλόσοφοι.

Σήμερα, τους ταιριάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απόλυτα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.