Δίκη Marfin

“Γιατί δεν έγραψες για την απόφαση της δίκης για τη Marfin και τα όσα θλιβερά ακούστηκαν σε αυτό το δικαστήριο από πλευράς δικηγόρων και μαρτύρων υπεράσπισης;”

Αγαπητή φίλη, έγραψα για τη δίκη της Marfin. Δεν είμαι υποχρεωμένος να γράφω συνέχεια για κάποιο θέμα, ούτε έχω την δυνατότητα να γράφω συνέχεια για όλα όσα συμβαίνουν. Πρακτικά, αυτό είναι αδύνατο γιατί είμαι ένας (1) άνθρωπος. Η άποψή μου -και την έχω γράψει- είναι πως από την στιγμή που δεν βρίσκονται στο εδώλιο οι εμπρηστές και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν υπάρχει δίκη της Marfin. Το γιατί δεν βρίσκονται αυτοί στο εδώλιο -τουλάχιστον κατά την δική μου ταπεινή γνώμη- το έχω γράψει σε σειρά άρθρων. Κάντε αναζήτηση τη λέξη “Marfin” στο μπλογκ μου και θα τα βρείτε.

(Για τους αναγνώστες που μου γράφουν “γράψε για αυτό” και “γιατί δεν έγραψες για εκείνο” -κάποιες φορές με επιθετικό και απαιτητικό ύφος, λες και είναι εργοδότες μου-, να τους θυμίσω πως είμαι ένας μπλόγκερ· δεν είμαι ούτε ειδησεογραφικό σάιτ, ούτε εφημερίδα, ούτε πρακτορείο ειδήσεων. Γράφω γι’ αυτά που επιθυμώ κάθε φορά και για όσα προλαβαίνω. Πρέπει να ζήσω κιόλας. Επίσης, να τους θυμίσω πως είναι πολύ εύκολο να κάνουν ένα μπλογκ -δεν παίρνει πάνω από τρία λεπτά- και να γράφουν ό,τι γουστάρουν. Κάνετε ανάθεση την εξουσία στους πολιτικούς και μετά γκρινιάζετε. Μην κάνετε ανάθεση και την γνώμη σας. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.