Ο Σαμαράς πέταξε τον Λέτα έξω από το Μαξίμου!

Ο Αντώνης Σαμαράς διέκοψε ξαφνικά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ιταλία, Ενρίκο Λέτα. Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς πέταξε τον Ενρίκο Λέτα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα.

Ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του θορυβήθηκαν από την τεράστια άνοδο της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις, μετά την αποπομπή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του γερμανού δημοσιογράφου, Μίκαελ Μάρτενς.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, οι Έλληνες έχουν εξαγριωθεί από την δουλοπρέπεια των πολιτικών ηγετών τους απέναντι σε ξένους ηγέτες και υπαλλήλους της Τρόικας, και ζητούν με επιμονή να γίνει κάποιος τσαμπουκάς ή ακόμα και να πέσουν μερικές σφαλιάρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε το μήνυμα και πέταξε χωρίς λόγο τον Ενρίκο Λέτα έξω από το Μαξίμου, θυμίζοντας σε όλους τους Έλληνες το ηρωικό “ΌΧΙ” του Ιωάννη Μεταξά στον πρεσβευτή της Ιταλίας, Εμανουέλε Γκράτσι, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζουν πως υπήρχε η σκέψη ο Αντώνης Σαμαράς να πετάξει έξω από τον Λευκό Οίκο τον Μπαράκ Ομπάμα -στη συνάντηση που θα έχουν στις 8 Αυγούστου-, αλλά αυτό θα ήταν εντελώς παράλογο μετά από τόσο γλείψιμο που έριξε για να καταφέρει να τον δεχτεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.