Πατριωτικό διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά

Με εθνικό τηλεοπτικό διάγγελμα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε όλους τους Έλληνες να πάνε στις ταβέρνες απόψε και να πλακωθούν στο φαΐ.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι 23% και κάθε Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα οφείλει να πάει απόψε στην ταβέρνα και να ξεκοιλιαστεί, για να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.

Όπως τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, οι Έλληνες πρέπει να παραγγείλουν και να σαβουρώσουν απόψε σουβλάκια, σαγανάκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, κολοκυθοκεφτέδες, γίγαντες, φάβα, τυροκαυτερή, μπριζόλες, παϊδάκια, σαλάτες, και, γενικά, ό,τι υπάρχει στον κατάλογο, για να πάρει μια ανάσα η ελληνική οικονομία.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως αύριο που ο ΦΠΑ στις ταβέρνες γίνεται 13% θα είναι πολύ αργά για την πατρίδα, και έκλεισε το διάγγελμά του με την φράση “Ελληνίδες, Έλληνες, αν αγαπάτε την Ελλάδα, θα πάτε στις ταβέρνες απόψε και θα ξεκοιλιαστείτε στη μάσα”.

(Εγώ θα πάω στην ταβέρνα απόψε και θα σαβουρώσω όλο τον κατάλογο. Με έπεισε το πατριωτικό μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.