Αίτημα φιλοξενίας

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, διαβάζω εδώ και καιρό όλους τους ανθρώπους που σε φιλοξενούν και αποφάσισα πως θέλω να σε φιλοξενήσω και εγώ. Δυστυχώς, δεν είμαι από νησί, το σπίτι μου είναι στην Ομόνοια, όποτε με 2 λεωφορεία σε περίπου μία ώρα θα είσαι απευθείας στην παραλία.

Η θέα είναι καταπληκτική, μπορούμε να συζητάμε με την κυρία Κούλα απέναντι που απλώνει μπουγάδα κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι και να χαζεύουμε τις πουτάνες στο ισόγειο της δίπλα πολυκατοικίας.

Από φαγητό, δεν θα έχουμε τα φλώρικα βιολογικά προϊόντα του χωριού, θα παραγγέλνουμε βρώμικα από τον καντινιέρη της γειτονιάς.

Δυστυχώς, το κλιματιστικό στο σπίτι έχει χαλάσει και δεν μπορώ ν’ ανοίξω κανένα παράθυρο λόγο της μπόχας του δρόμου, όμως μπορούμε να στήσουμε σκηνή στη πλατεία Ομονοίας.

Στο camping της Ομονοίας θα κάνουμε και ενδιαφέρουσες κοινωνικές γνωριμίες με πρεζάκια και μπάτσους.

Γενικά, τα έχω σχεδιάσει όλα και σε περιμένω, ξέρω πως δεν θ’ αρνηθείς επειδή δεν κάνεις ταξικές διακρίσεις.

Αναμένω απάντηση!

(Αγαπητέ φίλε, έρχομαι! Μετά από λίγες ημέρες στην Ομόνοια, τα νησιά θα μου φαίνονται ακόμα πιο παραδεισένια. Αν, βέβαια, καταφέρω να βγω ζωντανός. Πάντως, είχα ολοκληρωμένο σχέδιο και για την Ομόνοια. Σας ευχαριστώ πολύ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.