Η Τρόικα ζητάει να ασφαλίσουν οι Έλληνες τα οπίσθιά τους

Η Τρόικα ζητάει να υπάρξει υποχρεωτική ασφάλιση σε όλα τα ακίνητα για φυσικές καταστροφές, ενώ απαιτεί να γίνει και ένας σεισμός 10 Ρίχτερ, ώστε να εξαφανιστεί η Ελλάδα από τον χάρτη και να πάψει να χρειάζεται βοήθεια.

Το σκεπτικό της Τρόικας για την επιβολή σεισμόσημου στα ακίνητα είναι πως, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει κάποια τεράστια φυσική καταστροφή.

Τα στελέχη της Τρόικας είναι πολύ θρήσκα και πιστεύουν πως ο Θεός θα τιμωρήσει τους Έλληνες για την δουλοπρέπειά τους, με ένα φονικό σεισμό.

Σεισμόσημο θα πληρώνουν και οι άστεγοι γιατί, πριν μείνουν άστεγοι, είχαν σπίτι, οπότε είναι κι αυτοί υπεύθυνοι για τον επερχόμενο καταστροφικό σεισμό που θα προκαλέσει και τσουνάμι.

Υποχρεωτική θα είναι η ασφάλιση και για τους τάφους, γιατί, αν γίνει σεισμός, θα βγουν τα πτώματα έξω, οπότε χρειάζεται κι ένα ταφόσημο.

Το οριστικό σχέδιο της Τρόικας είναι να επιβληθούν τόσα χαράτσια για τα ακίνητα, ώστε οι Έλληνες να αναγκαστούν να τα γκρεμίσουν για να γλιτώσουν από αυτά.

Μετά το σεισμόσημο, η Τρόικα ζητάει να ασφαλίσουν υποχρεωτικά οι Έλληνες τα μυαλά τους γιατί είναι μοναδικά, ενώ στη συνέχεια απαιτεί να ασφαλίσουν οι Έλληνες και τα οπίσθιά τους, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, οπότε θα επιβληθεί κι ένα κωλόσημο.

Η Τρόικα ζητάει ακόμα να ασφαλιστούν οι καλλιέργειες για το χαλάζι αλλά, εκτός από το χαλαζόσημο, ζητάει να επιβληθεί και ακριδόσημο.

Υποθέτω πως το τελευταίο χαράτσι που θα επιβάλει η Τρόικα θα είναι ένα χαράτσι για το κακό μάτι -το βασκανόσημο-, γιατί η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω πια για τον απίστευτο ραγιαδισμό μας είναι πως είμαστε ματιασμένοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.