Καράμπα!

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε επαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσελκύσει επενδυτές, ενώ μίλησε και σε επιφανή στελέχη της ελληνικής ομογένειας και τους ζήτησε να έρθουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, για να βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχολογία.

Θέλω να κάνω μια παρατήρηση:

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε έκκληση στους Έλληνες ομογενείς να έρθουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, την ίδια ημέρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πως οι Έλληνες ιθαγενείς έχουν 20 δισεκατομμύρια σε μπαούλα, μαξιλάρια και στρώματα.

Δεν ξέρω ποιος συντονίζει αυτή την κυβέρνηση -εκτός από την Τρόικα, βέβαια- αλλά θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Οι επενδυτές θα έρθουν οπωσδήποτε.

Με την ευκαιρία, θέλω να σχολιάσω την χτεσινή δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα πως “το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που οι Έλληνες θα πληρώσουν χαράτσι”.

Δεν αποκλείεται το 2013 να είναι η τελευταία χρονιά που οι Έλληνες θα πληρώσουν χαράτσι για τα σπίτια τους αλλά για πολλούς Έλληνες το 2013 θα είναι και η τελευταία χρονιά που θα έχουν σπίτι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.