Λύση εξ ουρανού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε ξεμείνει εντελώς από μετρητά, οπότε ενεργοποιήθηκε ένα σχέδιο μυστικών μεταφορών με αεροπλάνα, ώστε να μεταφερθούν στη χώρα μας δισεκατομμύρια ευρώ και να έχουν χρήματα οι τράπεζες.Το δημοσίευμα της Daily Mail μας δείχνει πόσο απλή είναι η λύση του ελληνικού προβλήματος.

Η λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας είναι να αυξηθούν οι πτήσεις αεροσκαφών από το εξωτερικό που θα μεταφέρουν χρήματα στην χώρα μας.

Μάλιστα, το ιδανικό θα ήταν τα χρήματα να μην πηγαίνουν στις τράπεζες αλλά να τα πετάνε κατευθείαν από τα αεροπλάνα και να τα μαζεύουμε εμείς από κάτω.

Με αυτόν τον τρόπο, σε μερικούς μήνες, η Ελλάδα όχι μόνο θα ξεπεράσει το οικονομικό της πρόβλημα αλλά και θα μπορεί να δανείζει τις άλλες χώρες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.