Ο Σαμαράς διόρισε πρόεδρο στο ΤΑΙΠΕΔ τον Γιάννη Σμαραγδή

Μετά την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από την θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ -εξαιτίας της αποκάλυψης πως ο κ. Σταυρίδης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον ΟΠΑΠ επέστρεψε στον τόπο των διακοπών του με το ιδιωτικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος συμμετέχει στην κοινοπραξία που αγόρασε τον ΟΠΑΠ-, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να διορίσει πρόεδρο στο ΤΑΙΠΕΔ τον Γιάννη Σμαραγδή.

Ο Γιάννης Σμαραγδής δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση για τον διορισμό του στη θέση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, επειδή αναζητεί την κατάλληλη μαντινάδα.

(Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα για το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, έκοβε βόλτες με το ιδιωτικό τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτε γιατί ο Σαμαράς ζήτησε την παραίτησή του. Κανονικά, μετά από την συμφωνία για τον ΟΠΑΠ, ο Μελισσανίδης θα έπρεπε να χαρίσει στον Σταυρίδη το τζετ του.)

(Επειδή διαπιστώνω πως, ξαφνικά σήμερα, κάποια ΜΜΕ ανακάλυψαν την συμφωνία πώλησης του ΟΠΑΠ και τον ρόλο του Δημήτρη Μελισσανίδη, να θυμίσω “Μια μικρή ιστορία (για τον Αντώνη Σαμαρά)”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.