Φάρσα της Bild στον Αντώνη Σαμαρά

Φάρσα στον Αντώνη Σαμαρά έκανε η Bild. Οι Γερμανοί έστειλαν στον Σαμαρά έναν Άραβα, ο οποίος παρουσιάστηκε σαν ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, ενώ ήταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν που έπαιζε στο “Μπόρατ”.

Ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε τον “πρίγκιπα” στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισε να τον γλείφει, μπας και καταφέρει να του πουλήσει κάνα νησί στο Ιόνιο, γιατί η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν πωλείται.

Ο “πρίγκιπας” ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά πόσα χρήματα θέλει, για να του πουλήσει την Όλγα Κεφαλογιάννη που την θέλει για το χαρέμι του.

Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον “πρίγκιπα” πως η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν πωλείται γιατί έχει φέρει στην Ελλάδα 17 εκατομμύρια τουρίστες που μπορεί να θυμώσουν και να μην ξαπατήσουν το πόδι τους στη Μύκονο αν πουληθεί η Όλγα.

Τότε ο “πρίγκιπας” είπε στον Αντώνη Σαμαρά πως ενδιαφέρεται για τις ελληνικές τράπεζες και ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά πόσα του δίνει για να τις πάρει όλες.

Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά, ενώ ο Σαουδάραβας “πρίγκιπας” είχε αρχίσει να ξεβάφει.

Στη συνέχεια, ο Σάσα Μπάρον Κοέν ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να βγάλουν τα ρούχα τους, να μείνουν γυμνοί, να πασαλειφτούν με λάδι και να κυλιστούν αγκαλιά στους καναπέδες του Μεγάρου Μαξίμου.

Τότε εμφανίστηκε ξαφνικά ο Γιάννης Σμαραγδής και αφιέρωσε στον Αντώνη Σαμαρά μια μαντινάδα:

“Ομπάμα και Σαουδάραβες, στα πόδια σου Αντώνη, όποιος σε βλέπει μάγκα μου, του πέφτει το σαγόνι”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.