Ο πλασιέ υπουργός

Αγαπητέ πιτσιρίκο, η κακή τύχη με έφερε για καλή μου τύχη ένα διήμερο στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Από νησί . Χωρίς «συστάσεις» ή «γνωριμίες». Ένας απλός πολίτης όπως όλοι. Σου καταθέτω την εμπειρία μου:

Λαμόγια γιατρούς δεν βρήκα. Αργόμισθες νοσοκόμες-ους δεν βρήκα. Τεμπελχανάδες διοικητικούς υπαλλήλους δεν βρήκα.

Βρήκα μπόλικο επαγγελματισμό, επιστημοσύνη, φροντίδα, έγνοια, εξυπηρέτηση (άψογη και άμεση εξυπηρέτηση) και σοβαρότητα.

Χωρίς παπατζηλίκια νταβατζηλίκια και ξενοδοχειακού τύπου χρυσοπληρωμένες ανέσεις. Λίγα λόγια, ουσιαστικά και σοβαρά. Σαν πολίτης της χώρας αυτής τους ευχαριστώ από την καρδιά μου
.
Αυτούς θα βελτιώσει ο πλασιέ εγκυκλοπαιδειών; Αναρωτιέμαι πώς.

Α, και σε όλους αυτούς που τους λοιδορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ θα ήθελα να τους πω να πάνε να γαμηθούν.

Σταύρος Ρωμανός

(Αγαπητέ φίλε, γνώρισα μέσα σε ένα χρόνο το προσωπικό πολλών νοσοκομείων της Αθήνας, και τους είμαι ευγνώμων. Έχω την εντύπωση πως η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στη θέση του υπουργού Υγείας έχει ως μοναδικό σκοπό να ταπεινώσει τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και το υπόλοιπο προσωπικό των ελληνικών νοσοκομείων. Αν δεν τα καταφέρει ο Άδωνις, μπορεί να δοκιμάσουν τον Κασιδιάρη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.