Ένα μικρό παραμύθι

Πιτσιρίκο σου στέλνω ένα δικό μου παραμυθάκι που θα σου αρέσει:

“Ήταν κάποτε μια φυλή ιθαγενών σε μια νησιωτική χώρα αφελών και αθώων πρωτόγονων ανθρώπων. Μια μέρα ο αρχηγός τους θέλησε να επισκεφτεί τον υπαρχηγό του πλανητάρχη και τους επιτελείς του που κυβερνάγανε τον κόσμο.

Αυτοί του επέβαλαν να δει πρώτα έναν λόρδο της άρχουσας φυλής εκεί.

Αλλά ο Λόρδος θα τον συναντούσε μόνο όταν ο φύλαρχος αποδείκνυε πόσο δυνατός ήταν στους ιθαγενείς που κυβερνούσε και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα ανθρωποφάγων δικών του που οι κανίβαλοι λέγανε ότι θα αφάνιζαν όλη τη φυλή του ξένου Λόρδου αν μπορούσαν γιατί από αυτόν ξεκίναγαν όλα τα κακά στον πλανήτη.

Έτσι ο φύλαρχος έβαλε τους καλύτερους πολεμιστές του και πιάσανε τους κανιβάλους, βάζοντάς τους σε περιορισμό…

Πανηγύριζαν οι αφελείς ιθαγενείς ότι είχαν σωθεί από τους κανιβάλους του τόπου τους…

‘Όταν όμως τέλειωσε τις συναντήσεις του ο φύλαρχος εκεί μακριά στη χώρα του πλανητάρχη, έδωσε αμέσως εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι κανίβαλοι της φυλής του.

Και οι ιθαγενείς κλαίγανε με μαύρο δάκρυ τη συμφορά που τους είχε βρει να είναι τόσο αφελείς και να έχουν εκλέξει για φύλαρχο έναν ανίκανο, δειλό και φίλο των κανιβάλων του ρημαγμένου τόπου τους!!!…..”

(Αγαπητέ φίλε, κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.