Αυν@νιστείτε!

Αυνανιστείτε!!! Κάντε το σωστά και μεθοδικά. Θα κερδίσετε κι εσείς, θα κερδίσουμε κι εμείς περισσότερα χαμόγελα στον δρόμο. Μαλακιστείτε, είναι η μόνη μας ελπίδα για να μειωθούν οι κακογαμημένες. Αν δεν μπορείτε μόνες σας, πείτε να σας βοηθήσουν.

Δεν το λέω με κακεντρέχεια αλλά καλοπροαίρετα και με συμπάθεια.

Μην το θεωρείτε ταμπού, ο Διογένης το έκανε πριν 2.500 χρόνια δημόσια στην αγορά. Κάτι ήθελε να μας πει.

Ελάτε σε επαφή με το σώμα σας και απολαύστε το. Θα κερδίσετε οργασμούς που εμείς οι άντρες δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Μην είστε στρυφνές όταν μιλάνε για σεξ, μοιραστείτε την εμπειρία σας. Μην καταπιέζετε την σεξουαλικότητα σας σε 2 αντρικά χάδια και μια διείσδυση.

Μαλακιστείτε μπας και χαμογελάσετε!!

(Και πριν βιαστείτε κομπλεξάκια, μακάρι οι άνδρες να νοιώθαμε την μισή απόλαυση που νοιώθει η γυναίκα όταν χύνει.)

(Και σεις κοριτσάκια που χασκογελάτε γιατί το χετε εύκολο, αναρωτηθείτε αν το έχετε νοιώσει σαν να πηγάζει απ τα σπλάχνα σας, κι αν ναι πότε ήταν τελευταία φορά)

(Δεν αναφέρομαι στους άντρες γιατί έτσι κι αλλιώς είμαστε μαλάκες από πάντα.)

Κι αφού επανάσταση δε λέμε να κάνουμε, να γαμηθούμε δεν ξέρουμε, ας αρχίσουμε από τα βασικά: ας μαλακιστούμε σωστά.

Δ.Ρ.

(Αγαπητέ φίλε, δημοσιεύω το μέιλ σας γιατί μόλις είδα πέντε λεπτά από τα δελτία ειδήσεων στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Πάντως, έχω ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα: Αυνανισμός σε δημόσια θέα – αποποινικοποίηση τώρα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.