Γιος του Μιχαλολιάκου ο αθίγγανος που άρπαξε την μικρή Μαρία!

Μπροστά σε μια απίστευτη ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην προσπάθειά τους να βρουν περισσότερα στοιχεία για την μικρή Μαρία, το ξανθό αγγελούδι: ο αθίγγανος που άρπαξε την μικρή Μαρία είναι γιος του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Μετά από την εξέταση DNA που έγινε στον Νίκο Μιχαλολιάκο, αποδείχτηκε πως ο αθίγγανος που αγόρασε τη μικρή Μαρία είναι γιος του Νίκου Μιχαλολιάκου του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Η εξέταση DNA έγινε μετά από την απίστευτη ομοιότητα που διαπιστώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον αθίγγανο που κατηγορείται για απαγωγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος πούλησε τον γιο του στους τσιγγάνους -όταν ήταν έξι μηνών- για να μαζέψει χρήματα για την Χρυσή Αυγή, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αντάλλαξε το μωρό με μια αυθεντική σημαία των Ναζί.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα συναντήσει ξανά αύριο τον γιο του μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η συγκινητική συνάντηση των δυο ανδρών θα γίνει στο προαύλιο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού αλλά ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θέλει να είναι παρούσα η μικρή Μαρία, γιατί αυτή δεν ανήκει στην Άρια φυλή, όπως αυτός και ο γιος του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.