Μπόζο

Διαβάζω πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφάσισε την επιστροφή των μαχητικών αεροσκαφών, των τεθωρακισμένων και των άλλων μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου για δυο λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι για να τονωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες και ο δεύτερος λόγος είναι για να σταλεί ένα μήνυμα στο εξωτερικό -δηλαδή στην Τουρκία- πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας δεν αμφισβητούνται.

Και προφανώς, για να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Έλληνες αλλά και να τρομάξουν οι Τούρκοι, αναλαμβάνει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης να καλύψει το κόστος των καυσίμων για τα τανκς και τα αεροσκάφη που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση.

Νιώθω τρομερή ασφάλεια, ξέροντας πως τα τανκς και τα αεροσκάφη κινούνται πια με τη χορηγία ενός ιδιώτη, ενώ φαντάζομαι πως και οι Τούρκοι θα τα έχουν κάνει πάνω τους.

(Η βλακεία έχει κατακλύσει τη χώρα. Πνιγόμαστε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.