Ο Πάγκαλος και τα σκουλήκια

Πιτσιρίκο μου, τα σκουλήκια δεν θα φάνε τον Πάγκαλο. Ξέρεις γιατί; Η σύζυγός του και αυτός δημιούργησαν εταιρεία που εμπορεύεται φούρνους αποτέφρωσης νεκρών. Θα τους πουλάει στις τοπικές αυτοδιοικήσεις. (Το διάβασα στις ειδήσεις πριν 1-2 χρόνια το πολύ). Λογικά, θα τον αποτεφρώσουν όταν εγκαταλείψει αυτόν τον κόσμο, που αυτός βοήθησε πάρα πολύ να γίνει χειρότερος.

Θα είναι και μία εκπληκτική διαφήμιση για την πραμάτεια του.

Επίσης, θα τρολάρει απίστευτα εσένα και όλους όσους περιμένουν να χέσουν πάνω στον τάφο του. Θα τον έχουν πάνω στο τζάκι οι οικείοι του. (Τους την έφερε, ε;)

Έτσι, θα στερήσει και από την φύση, μέσω των σκουληκιών, το απόλυτα φυσικό δικαίωμά της να τραφεί από το τεράστιο σώμα του.

Τέτοια τσιγκουνιά και σκατοψυχία την περίμενες από αυτόν, δεν την περίμενες;

Φιλιά πολλά, Θανάσης

(Αγαπητέ φίλε, ένας άλλος κύριος μου έγραψε πως ο Πάγκαλος θα φάει και τα σκουλήκια. Πάντως, και η αποτέφρωση δεν είναι άσχημη. Οι περισσότεροι Έλληνες είναι υπέρ της αποτέφρωσης του Πάγκαλου. Πριν πεθάνει. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.