Ο …Παντελεήμων Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, α, όλα κι όλα ! Μπορεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Δένδιας παρότι αποφοιτήσας με άριστα από τη Νομική Αθηνών και σπουδαγμένος στη συνέχεια στα UCL (Εγκληματολογία) και LSE, κάτοχος master of Laws και δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω παρακαλώ, συνελόντι ειπείν άριστος Νομικός, να τα έκανε θάλασσα (τόσο που οι κυβερνητικοί και οι ΤρεμοΝτερμπεντέρηδες να τρέχουν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα να συμμαζέψουν το ρεζιλίκι) με τον χειρισμό της καλά «δεμένης» σαν πετυχημένη μαρμελάδα ένα πράγμα, υπόθεσης της Χ.Α, αλλά δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι παράλληλα είναι κι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μια “ψυχούλα» κατά το κοινώς λεγόμενο.

Ένας ευγενής, μεγαλόθυμος Κερκυραίος που κάτω από τις προστατευτικές του φτερούγες χωράγανε εκτός από μας τους απλούς πολίτες (συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστών για τους οποίους, εκτός από την ασφάλειά της ζωής τους, έχει φροντίσει να διαμένουν σε πολυτελείς σουίτες εκόντες-άκοντες) και τα «καλόπαιδα» της Χρυσής Αυγής, και οι βασανιστές της ΓΑΔΑ, και οι επίορκοι αστυνομικοί-συνεργάτες και πληροφοριοδότες της ναζιστικής συμμορίας όπως ο διαβόητος και γνωστός για τη δράση του καταγγελθείσα εδώ και καιρό από την Αντιπολίτευση, Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας του Αγ. Παντελεήμονα.

Όλοι χωράγανε στην μεγάλη προστατευτική αγκαλιά του.

Ώσπου το αίμα που διαλαλούσαν σαν ντελάληδες του μίσους τα ναζιστικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ανεξέλεγκτο πλέον, πέρασε το κατώφλι του Γραφείου του και λέρωσε τα καλογυαλισμένα του παπούτσια στις σόλες των οποίων είχε γράψει όλες τις καταγγελίες για τη δράση της Χ.Α.

Τότε… ο παντελεήμων κος Υπουργός του Προ-Πο ξύπνησε και άρχισε να τρέχει βιαστικά για να καλύψει τον
χαμένο χρόνο που έφερε στο πέρασμά του και άλλη μια άδικα χαμένη ζωή, το νήμα της οποίας κόπηκε στον ανθό της από τους μαχαιροβγάλτες “πατριώτες».

Αλλά όπως λέει κι η παροιμία «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Κι ο κος Δένδιας, ο άριστος νομικός, σκόνταψε.

Βέβαια το στιβαρό χέρι του Πρωθυπουργού αλλά και τα φιλοκυβερνητικά -δηλαδή σχεδόν όλα- ΜΜΕ δεν τον άφησαν να πέσει, αφού, όπως λέει κι η άλλη παροιμία, «Το να χέρι νίβει τ΄άλλο και τα δυό το πρόσωπο».

Και κάτι της τελευταίας στιγμής που το άκουσα σε δελτίο ειδήσεων την ώρα που σου έγραφα και δεν πίστευα στ’ αυτιά μου.

Σαν δικαιολογία για την καθυστέρηση αντιμετώπισης της Χ.Α από τον κο Δένδια (το στραπατσαρισμένο πορτραίτο του οποίου προσπάθησε να αποκαταστήσει με εγκωμιαστικά σχόλια γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος), ο έτερος κυβερνητικός ανθυποπαπαγάλος ρώτησε γεμάτος απορία ανάμικτη με ιερή αγανάκτηση:

«Όσοι φωνάζουν τώρα για την καθυστέρηση, κόμματα αλλά και μεμονωμένοι πολίτες γιατί δεν κάνανε μήνυση στη Χ.Α για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τόσον καιρό;»

Και σε ρωτάω ρε Πιτσιρίκο, επειδή εγώ μένω μακριά από το Κέντρο, είμαι και ψιλομεγάλη και ψιλοχέστρα, γιατί εσύ, που ΄σαι και παλικάρι και είσαι και εξπέρ στο “δέσιμο» της μαρμελάδας δαμάσκηνο, δεν πετάχτηκες μέχρι τον Άγιο Παντελεήμονα να καταθέσεις τη μήνυση για να βοηθήσεις τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας στο έργο τους;

Εεε ,γιατί ;

Με αγάπη Αναστασία

(Αγαπητή φίλη, και μόνο που ασχολούμαστε ακόμα με τον Δένδια, την Χρυσή Αυγή και τα παπαγαλάκια, είναι απόδειξη μεγάλης ήττας. Θα έπρεπε να τους έχουμε σαρώσει εδώ και καιρό. Για να κάνεις μήνυση σε κάποιον, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα, εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη έχουν πια μόνο οι εγκληματίες. Γιατί πρώτα χρεοκόπησε η Δικαιοσύνη και μετά η χώρα. Κι αυτό που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με την Χρυσή Αυγή, την κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και την Δικαιοσύνη είναι θέατρο. Κακό θέατρο. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.