Υπάρχει λύση για την αμυντική βιομηχανία της χώρας

Συνεχίζει τις πιέσεις η τρόικα για να μπει λουκέτο σε ΕΛΒΟ και ΕΑΣ. Η κυβέρνηση ζητάει προθεσμία 24 μηνών –για να μην χάσει τις ψήφους των εργαζομένων στις εκλογές-, η Τρόικα επιμένει, οπότε θα κάνω μια πρόταση για να δοθεί η πιο καλή και συμφέρουσα λύση για των αμυντικών βιομηχανίας της χώρας:

Μια και ο κ. Βαρδινογιάννης έγινε χορηγός της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου -και θα απολαύσουμε ξανά τα τανκς και τα αεροσκάφη μας σε άψογους σχηματισμούς-, θα μπορούσε να αναλάβει και την χορηγία της αμυντικής βιομηχανίας.

Αν δεν μπορεί ο κ. Βαρδινογιάννης, να αναλάβουν την χορηγία των αμυντικών βιομηχανιών οι Έλληνες εφοπλιστές που έχουν ήδη διαθέσει –μόνο για το 2013- 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά πλοίων.

Η κρίση γεννάει ευκαιρίες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.