Γυμνή διαμαρτυρία

Κύριε Πιτσιρίκο,

Σας γράφω για να διαμαρτυρηθώ δι’ αυτήν την απαράδεκτον εικόνα που αντίκρισαν οι γηρασμένοι μου οφθαλμοί σήμερον κατά την διάρκεια της πορείας λόγω της επετείου της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου. Επειδή είμαι πολύ συγχισμένη δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο στις 8 το βράδυ την εξαιρετική κυρία Τρέμη και τον κύριο Πρετεντέρη οι οποίοι είμαι σίγουρη ότι από το αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ θα κατακεραυνώσουν την αθλιότητα την οποίαν έκαμαν αυτοί οι αληταράδες όταν ξεγυμνώθηκαν μέρα μεσημέρι εμπρός στις δυνάμεις του Νόμου και της Τάξης.

Είμαι σίγουρη κύριε Πιτσιρίκο μου ότι αύριο και η Κυρία Τρέμη θα τρέμει από την αγανάκτησιν όπως τώρα τρέμω εγώ καθώς θα έχει προσβληθεί βάναυσα η ηθική και η αισθητική της…

Πιστεύω δε ακραδάντως ότι οι επιδειξίες προέρχονται από τον χώρον της Αριστεράς και δη του ΣΥΡΙΖΑ,αυτή την αστείρευτον δεξαμενήν αναρχικών, τσογλαναραίων, αλητάμπουρων και ταραξιών και οι δύο έγκριτοι δημοσιογράφοι που σας προανέφερα θα δείτε ότι αύριο το βράδυ θα με επιβεβαιώσουν.

Διότι που αλλού μπορούν να ανήκουν αυτά τα μούτρα εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τώρα τελευταίως θορυβεί διαρκώς και ενοχλεί με τα καμώματά του την Κυβέρνησή μας που τόσον μοχθεί δια την σωτηρία της Πατρίδος μας;
Σα δεν ντρέπονται νέοι άνθρωποι να κάνουν τέτοια αίσχη!

Αντί να κάτσουν ήσυχα ήσυχα στα σπίτια τους σαν καλοί άνεργοι τσιτσιδώνονται και μοστράρουν τις μαλαπέρδες τους (με το συμπάθιο) χωρίς κανένα σέβας εμπρός εις τα μούτρα (στα κράνη για να είμαι ακριβής διότι τα μούτρα δεν φαίνονται) των παλικαριών των ΜΑΤ που τόσον ευσυνειδήτως και με τέτοιον ζήλο επιτελούν το καθήκον τους,όπως μας έχουν πλειστάκις αποδείξει.

Ειλικρινώς σας ομιλώ κύριε Πιτσιρίκο μου,καλύτερα να έβλεπα τις συνήθεις εικόνες προηγουμένων συγκεντρώσεων με τα ανοιγμένα από τα γκλομπς και γεμάτα αίματα κεφάλια των αναρχοκομμουνιστών που πάνε γυρεύοντας, παρά αυτό το αίσχος των γυμνών νεαρών οι οποίοι είχαν το θράσος να ατενίζουν κατάματα και με ακάλυπτα τα απόκρυφά τους σημεία, τους οπλισμένους σαν αστακούς εκπροσώπους της Τάξης.

Εδώ που τα λέμε όμως κύριε Πιτσιρίκο μου και ανεξαρτήτως εάν μου προκαλούν αποστροφήν τέτοιου είδους πράξεις, οφείλω να ομολογήσω ( διότι έχω και ψυχή να παραδώσω) ότι πρέπει να έχει κανείς, όπως λέτε εσείς οι νέοι, μεγάλα αρχίδια, με το συμπάθιο και πάλι, για να τα δείχνει άοπλος και αφόβως εις τους μπάτσους όπως αποκαλούνται απ’ τους αναρχοτσόγλανους οι άνδρες των ΜΑΤ.

Αδυνατώ πάντως να κατανοήσω τον συμβολισμόν αυτής της αήθους πράξεως. Έχω την φοβεράν υποψίαν ότι ήθελαν να ειρωνευθούν με αυτόν τον τρόπον την Κυβέρνησην μας και το οικονομικόν επιτελείον της αναπαριστώντας τις διαπραγματεύσεις και τον τρόπον που αυτές διεξάγονται με την Τρόικα: Η Κυβέρνηση ξεβράκωτη να δείχνει το ….πρωτογενές της πλεόνασμα στους πάνοπλους φίλους της –δανειστές και αυτοί να το κοιτούν ψυχρώς , απειλητικώς και περιφρονητικώς δια το μέγεθός του το οποίο ευρίσκουν απελπιστικώς μικρό δια τα γούστα τους.

Δεν γνωρίζω δια να μην τους αδικήσω το μέγεθος του …πρωτογενούς πλεονάσματος των νεαρών λόγω αλλοίωσης της εικόνος στην Τηλεόρασιν, αλλά χάθηκε κύριε Πιτσιρίκο μου ο κόσμος να μας το δείχνανε χωρίς μωσαϊκό; Έχουμε και μεις οι ηλικιωμένες ψυχή και πρέπει να την ευφραίνουμε που και που (πριν την παραδώσουμε).

Μα τι λέω η τρελόγρια! Ξέχασα το σοκ που θα πάθαινε η κυρία Τρέμη μας κι ο κύριος Πρετεντέρης μας κατά την ώραν παρουσίασης της ειδήσεως εις το αντικειμενικόν δελτίον ειδήσεων του Σοβαρού Καναλιού ΜΕΓΚΑ. Θα ηλεκτρίζοντο από την απέχθειά τους εις την θέαν των απόκρυφων σημείων των νεαρών μέχρι σημείου ….που θα έπεφτε ακόμα κι ο Γενικός ! (του καναλιού εννοώ)

Εν Αθήναις 17/11/2013

Με τιμή

Αναστασία

(Αγαπητή φίλη, οι δυο νεαροί που έβγαλαν τα ρούχα τους στην χτεσινή διαδήλωση μπροστά στους αστυνομικούς και έκαναν γυμνή διαμαρτυρία ήταν Γάλλοι. Οι Έλληνες βαριούνται πια να ντυθούν για να πάνε να διαδηλώσουν, οπότε σιγά μην βγάλουν και τα ρούχα τους. Πάντως, είναι σεξιστικό να ξεβρακώνονται μόνο νεαροί στις διαδηλώσεις. Πρέπει να ξεβρακωθούν και τίποτα νεαρές. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.