Διοικητικοί

Ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση βρε πιτσιρίκο: Ενώ οι “κεραίες” σου είναι πάντα υψωμένες, εντοπίζοντας, καταγράφοντας και σχολιάζοντας θετικά την οποιαδήποτε απεργιακή ή, τέλος πάντων, αντικυβερνητική-αντιμνημονιακή δραστηριότητα, για την απεργία, εδώ και περίπου 2,5 μήνες, των διοικητικών του ΕΜΠ και του ΕΚΠΑ –από τις πλέον μακρόχρονες στα χρόνια των μνημονίων, που ανθίσταται στην προοπτική εξαθλίωσής τους αλλά και διάλυσης των δημόσιων πανεπιστημίων υπέρ των ιδιωτικών- δεν έχεις “ψελλίσει” ούτε κουβέντα!

Τι συμβαίνει; Σε έχει αγγίξει το δράμα των “νοικοκυραίων” που πληρώνουν από το υστέρημά τους για να σπουδάσουν τα παιδιά τους;

(Αγαπητέ φίλε, πιστεύετε πως οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ ενδιαφέρονται για τους απεργούς διοικητικούς των πανεπιστημίων επειδή αναφέρονται συνεχώς στην απεργία τους; Έχω γράψει πάρα πολλά για τα πανεπιστήμια αυτά τα οκτώ χρόνια. Επίσης, έχω γράψει για άπειρες κινητοποιήσεις εργαζομένων σε όλους τους κλάδους. Είναι κάπως κουραστικό να πρέπει να γράφεις για όλες τις απεργίες. Επίσης, είναι ανόητο. Ειδικά, όταν διαπιστώνεις πως είναι όλα στημένα. Όταν θα δω κάποιους να αγωνίζονται για κάτι πέρα από τον κώλο τους, την θέση τους και τον μισθό τους, θα “συγκινηθώ” ξανά. Μέχρι τότε, κάντε εσείς ένα μπλογκ και γράψτε για όποια απεργία γουστάρετε. Γιατί ο Έλληνας είναι τόσο υπέροχος τύπος που θέλει ακόμα και την “επανάσταση” να την κάνει ο άλλος γι’ αυτόν. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.