Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!

Εθνική συγκίνηση προκάλεσε η χτεσινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν Wi-Fi. Ανατρίχιασαν και οι πρωτεργάτες και οι αγωνιστές της Επανάστασης του ’21 -στον πίνακα πίσω από τον Σαμαρά-, μόλις άκουσαν πως το όραμα της Επανάστασης για δωρεάν Wi-Fi επιτέλους δικαιώνεται και πως δεν έχυσαν το αίμα τους άδικα.

Η υπόσχεση Σαμαρά για δωρεάν Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο προσφέρεται για σάτιρα και ειρωνικά σχόλια. Μπορείς να γράφεις για ώρες.

Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο.

Το ότι ο Σαμαράς, ο πρωθυπουργός της χώρας, επιλέγει μετά από τέσσερα χρόνια χρεοκοπίας της Ελλάδας να υποσχεθεί στους Έλληνες δωρεάν Wi-Fi, δεν λέει και τόσα πολλά για τον ίδιο αλλά λέει πάρα πολλά για τους Έλληνες.

Θλιβεροί κατσαπλιάδες και ραγιάδες, έτοιμοι να ψηφίσουν όποιον θα τους τάξει κι ένα καθρεφτάκι. Κι αυτό, ο γελοίος Σαμαράς το ξέρει.

Ο Σαμαράς είναι ένας ψεύτης χωρίς καμία ντροπή και ξέρει πως σε έναν χρόνο δεν θα είναι πρωθυπουργός.

Από τον Σαμαρά θα απαλλαγούμε, από τους εαυτούς μας όχι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.