Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, την κατηγόρησε πως εξαπάτησε τους πολίτες και είπε «χαρίζετε εκατομμύρια στην διαπλοκή και φιμώνετε για χάρη της την ΕΡΤ», ενώ πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας για να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την οικονομική καταστροφή και η απαξίωση της δημοκρατίας.

Ως ελεύθερος πολίτης, χαιρετίζω την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ακραίας, επικίνδυνης και αδίστακτης κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως πρέπει κάθε ελεύθερος πολίτης να βγει στους δρόμους και να ανατρέψουμε όλοι μαζί αυτή την κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων. Τώρα.

Εγώ, πάντως, θα βγω.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.