Πληρωμένοι δολοφόνοι

Βροχή πέφτουν τα βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας των δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Υποτίθεται πως τα βίντεο δίνονται στη δημοσιότητα για να βοηθηθούν οι έρευνες για τους δολοφόνους των δυο νεαρών αλλά οι δολοφόνοι δεν φαίνονται, οπότε είναι ολοφάνερο πως δίνονται για άλλους λόγους.Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ένα βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία δυο ανθρώπων είναι απόλυτα αποκρουστικό.

Έχει μεγάλη πλάκα που οι τηλεδημοσιογράφοι στα δελτία ειδήσεων κάνουν τους σοκαρισμένους από τις σκηνές στα βίντεο της δολοφονίας, ενώ είναι γνωστό πως είναι καθάρματα και θα σκότωναν και την μάνα τους, αν ήξεραν πως μπορούν να παίξουν το βίντεο της δολοφονίας της σε αποκλειστικότητα.

Γέλασα πάρα πολύ όταν είδα δυο από τα μεγαλύτερα τηλεκαθάρματα να λένε μεταξύ τους πως τους απασχόλησε πολύ το αν πρέπει να δείξουν το βίντεο της δολοφονίας -επειδή ήταν πολύ σκληρό και θα το έβλεπαν και οι γονείς των δολοφονημένων-, αλλά μετά το έδειξαν καμιά πενηνταριά φορές στη σειρά.

Έδειχναν το ίδιο βίντεο για κάνα δεκάλεπτο και έλεγαν πόσο άθλιοι είναι οι δολοφόνοι. Γιατί αυτοί είναι ηθικοί.

Όχι, ηλίθιοι τηλεδημοσιογράφοι, οι δολοφόνοι των δυο νεαρών δεν είναι άθλιοι. Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι.

Πληρώνονται για να εκτελούν συμβόλαια. Όπως κάνετε κι εσείς.

Εσείς πληρώνεστε για να υποστηρίζετε τα συμφέροντα των αφεντικών σας και να κάνετε άθλια προπαγάνδα, αποσιωπώντας, διαστρεβλώνοντας και συκοφαντώντας, και αυτοί πληρώνονται για να σκοτώνουν.

Βέβαια, σε αντίθεση με εσάς, οι επαγγελματίες δολοφόνοι δεν ψάχνουν για δικαιολογίες για να είναι καθάρματα.

(Στις 11 Ιουνίου του 2012, στο κείμενο “Θα φανεί στο χειροκρότημα”, με αφορμή ένα άλλο φονικό, έγραφα: “…προτιμώ τους επαγγελματίες δολοφόνους. Τουλάχιστον αυτοί δεν ψάχνουν για δικαιολογίες.”.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.