Όχι και τόσο “αθώος”

Αφού έγραψα το κείμενο “Ακόμα ένας αθώος”, έλαβα ένα μέιλ από έναν μπλόγκερ που ξεκινάει ως εξής: “Τα e- σέβη μου, μεγάλε ‘πιτσιρίκε’! Νομίζω για τον … (σ.σ.το όνομα γνωστού δημοσιογράφου) γράφεις στο “Ακόμα ένας αθώος”. Έχει πάρει με τη σειρά, όσα μπλογκ τον κατέκριναν; Γιατί μου έστειλε κι εμένα το εξής, για ανάρτηση δυο χρόνων πριν (!!!):”

Ακολουθεί το μέιλ του δημοσιογράφου με απειλές κατά του μπλόγκερ. Τον καλεί να κατεβάσει από το μπλογκ του ένα δημοσίευμα και αναφέρεται σε ποινικές ευθύνες, χρηματική αποζημίωση κλπ.

Στο μέιλ προς τον άλλο μπλόγκερ, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν επικαλείται –όπως έκανε με εμένα– το παιδί του που θα πάθει ψυχικό τραύμα μόλις ανακαλύψει πως υπάρχουν κάποιοι που δεν θεωρούν τον μπαμπά του ήρωα αλλά τσουτσέκι.

Να πω στον καλό μπλόγκερ πως αυτός είναι ο δημοσιογράφος που έγραψε και σε εμένα.

Αγαπητέ φίλε, μην ανησυχείς. Τύποι σαν αυτόν είναι τελειωμένοι.

Υποθέτω πως, για να τον έχει πιάσει -με δυο χρόνια καθυστέρηση- πρεμούρα για τα δημοσιεύματα όσων αμφισβητούν το δημοσιογραφικό του μεγαλείο, μάλλον τον ετοιμάζει τώρα η κυβέρνηση για κάποια θέση, για κάποιο διορισμό, και ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το καλό του όνομα.

(Θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις επί του θέματος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.