Ψεύτικοι οι πελάτες της Κυριακής


Σάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, μετά την αποκάλυψη πως οι περισσότεροι από τους καταναλωτές που ψώνισαν χτες -την πρώτη Κυριακή που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά- είχαν πάρει χρήματα από την κυβέρνηση για να υποδυθούν τους πελάτες.

Σε μια προσπάθεια να δείξει πως η οικονομία πάει καλά και το success story είναι αληθινό, η κυβέρνηση Σαμαρά μοίρασε 50 εκατομμύρια ευρώ σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ώστε να πάνε χτες στα μαγαζιά και να ψωνίσουν για να φανεί πως υπάρχει κίνηση στην αγορά.

Σκοπός της κυβέρνησης ήταν να δείξει πως υπάρχουν χρήματα στα ελληνικά νοικοκυριά αλλά οι Έλληνες δεν έχουν χρόνο τις έξι ημέρες της εβδομάδας για να ψωνίσουν και θα ψωνίζουν την Κυριακή.

Η αποκάλυψη πως η κυβέρνηση Σαμαρά μοίρασε χρήματα για να στηθεί ένα σκηνικό success story και ευμάρειας έγινε σήμερα το πρωί, όταν χιλιάδες καταναλωτές προσπάθησαν να επιστρέψουν στα καταστήματα τα προϊόντα που αγόρασαν χτες, ώστε να πάρουν πίσω τα χρήματα και να πληρώσουν κάνα φόρο.

Πολλά καταστήματα αρνούνται να επιστρέψουν τα χρήματα στους δήθεν καταναλωτές, με αποτέλεσμα να προκληθούν φοβερά επεισόδια και οι χτεσινοί «πελάτες» να έχουν σπάσει τις βιτρίνες και να απειλούν να κάψουν τα καταστήματα, αν δεν πάρουν τα χρήματα πίσω.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.