Αυγή: πιτσιρίκο, έτσι κάνουν όλοι

Ένας από τους υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε μέσω της Αυγής, της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην κριτική μου για την ύπαρξη διαφήμισης του ΟΠΑΠ στο σάιτ της Αυγής. Αφού με συγκρίνει με τον Άδωνι Γεωργιάδη -δεν μου κάνει εντύπωση, όλα τα σκλαβάκια τα ίδια κόλπα κάνουν-, ο υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορεί πως δεν έτυχε να προσέξω πως σχεδόν όλες οι εφημερίδες είχαν ανέκαθεν, χρόνια τώρα, μικρές διαφημιστικές καταχωρήσεις του ΟΠΑΠ. Α, ώστε έτσι;

Η Αυγή, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνει διαφήμιση και χρήματα από τον ΟΠΑΠ, όπως κάνουν “σχεδόν όλες οι εφημερίδες”.

Δηλαδή, ο υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε στην κριτική μου, απαντά και στο ερώτημά μου σε τι διαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ: σε τίποτα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτα από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Θα συνεχίσει να κάνει ότι κάνουν και τα άλλα κόμματα εδώ και χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Επίσης, ο υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορεί πως τα λέω μια έτσι και μια γιουβέτσι, οπότε φτάνω στο συμπέρασμα πως δεν είναι και πολύ έξυπνος αφού στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Υπάλληλε του ΣΥΡΙΖΑ, μια έτσι και μια γιουβέτσι τα λένε ο Αλέξης Τσίπρας και οι στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ από τις προηγούμενες εκλογές και μετά.

Δεν το έχεις προσέξει; Άλλα λένε το πρωί, άλλα λένε το μεσημέρι κι άλλα το βράδυ.

Και δεν είναι μπλόγκερ. Είναι πολιτικοί που υποτίθεται πως θέλουν να κυβερνήσουν και να αλλάξουν την χώρα. Αλλά οι υπάλληλοι σαν κι εσένα δεν μπορούν να κάνουν κριτική στα αφεντικά τους.

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατηγορούσε προεκλογικά την διοίκηση της Eurobank ότι απειλούσε τους υπαλλήλους της πως, αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσουν τις δουλειές τους;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατηγορούσε προεκλογικά την διοίκηση της Eurobank πως ζητούσε από τους υπαλλήλους της να ενημερώνουν τους καταθέτες της τράπεζας πως τα χρήματά τους θα κινδυνεύσουν σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση της Αριστεράς;

Πώς γίνεται λοιπόν η Αυγή, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, να έχει διαφήμιση της Eurobank; Α ξέχασα, έτσι κάνουν όλοι…

(Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με ένα μικρό σάιτ όπως αυτό της Αυγής, ούτε πιάνω κουβέντα με κομματικούς υπαλλήλους. Αλλά η Αυγή τυχαίνει να είναι η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να είναι εντελώς παρωχημένο να υπάρχουν κομματικές εφημερίδες εν έτει 2013 -είναι βέβαιο πως η Αυγή δεν θα εκδίδεται για πολύ ακόμα-, αλλά η στάση της λέει πολλά για τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους πολίτες στηρίζουν τις ελπίδες τους πάνω του.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.