Βίντεο από τους καθηγητές σε διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης

Πιτσιρίκο, γεια χαρά και χρόνια πολλά με υγεία! Οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης ετοιμάσαμε ένα βίντεο που βγάζει στη φόρα τα μεγάλα ψέματα που μας έχει πει ο Αρβανιτόπουλος από τον Ιούλιο.

Ελπίζουμε καταρχήν να σου αρέσει… και κατά δεύτερον… να το δημοσιεύσεις!

Καλές γιορτές,

Αγγελική

(Αγαπητή Αγγελική, ωραίο το βίντεο. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως εγώ δεν ψήφισα ούτε Νέα Δημοκρατία, ούτε ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια, δεν περιμένω καμιά αλήθεια από τον Αρβανιτόπουλο και την παρέα του. Οπότε, δεν με εκπλήσσουν τα ψέματά του, ούτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ που παρελαύνουν στο βίντεο με δήθεν ευαισθησίες και καταγγελίες. Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Τα ψέματα είναι ατελείωτα· πρώτος απ’ όλους ο Σαμαράς. Το παράξενο θα ήταν να έλεγαν αλήθεια. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, το παιχνίδι παίχτηκε και χάθηκε νωρίς: το 2010 και το 2011. Τότε, όμως, πολλές κοινωνικές ομάδες πίστευαν πως οι “μεταρρυθμίσεις” δεν τις αφορούν. Πίστευαν πως τα Μνημόνια αφορούν τους άλλους. Πίστευαν πως αυτοί δεν κινδυνεύουν. Και άφησαν τους πιο υποψιασμένους να χτυπιούνται στους δρόμους και να τρώνε τα χημικά και το ξύλο της ζωής τους. Πολλοί μάλιστα κορόιδευαν τότε τους διαδηλωτές. Στις εκλογές του 2012, με την ψήφο των Ελλήνων, έγιναν ξανά κυβέρνηση τα δυο κόμματα που ξέσκισαν τη χώρα, οπότε όλα τελείωσαν εκεί. Τώρα, κάποιοι περιμένουν σωτηρία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι ο Τσίπρας να τους σώσει. Όλους. Σαν τον Χριστό. Εγώ κουράστηκα, αηδίασα, σιχάθηκα και δεν περιμένω τίποτα από κανέναν. Ούτε κόμμα, ούτε άνθρωπο. Καλή τύχη και καλές γιορτές!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.