Γιώργος Στοπ!

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τάχθηκε για μια ακόμα φορά υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας και χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης της Ουρουγουάης να νομιμοποιήσει την μαριχουάνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου αποκάλυψε πως, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε ζητήσει από τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες να γίνει δημοψήφισμα για την νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Ελλάδα αλλά ο Νικολά Σαρκοζί εξοργίστηκε και του είπε “είσαι ένα γαμημένο πρεζόνι”.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στην κυβέρνηση της Ουρουγουάης, ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε ως το Μοντεβιδέο και φύτεψε συμβολικά στην κεντρική πλατεία της πόλης ένα χασισόδεντρο. Ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να φυτέψει το χασισόδεντρο μαζί με την γλάστρα -γιατί είναι γκάου-, και χρειάστηκε να επέμβει ο Ουρουγουανός υπουργός Μπάφου, Έντσο Φραντσέσκολι, για να αφαιρέσει την γλάστρα.

(Φυσικά, έχω γράψει για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ουρουγουάης: Νομιμοποιεί την μαριχουάνα ο Σαμαράς)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.