Κοίτα ποιος μιλάει

Οι δημοσιογράφοι του Mega είναι έξαλλοι σήμερα με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που πλαστογράφησε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του και πέρασε στην παρανομία. Εδώ, όμως, υπάρχει κάτι περίεργο:

Γιατί οι δημοσιογράφοι του Mega ενοχλούνται και παθαίνουν υστερία με τις πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας του Μιχάλη Λιάπη, αφού εργάζονται σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που έκανε κατάληψη στις δημόσιες συχνότητες το 1990 και λειτουργούσε 23 χρόνια χωρίς νόμιμη άδεια;

Πλαστές πινακίδες αυτοκινήτου, παράνομη λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού για δεκαετίες. Το δεύτερο “αδίκημα” μου φαίνεται κάπως πιο σοβαρό.

Αλήθεια, δεν είδα κάποιον τηλεδημοσιογράφο να σχολιάζει το γεγονός ότι η κυβέρνηση χάρισε τον περασμένο Οκτώβριο τις άδειες ψηφιακής μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος στους καναλάρχες, ενώ δεν άκουσα κάποιον τηλεδημοσιογράφο να σχολιάζει την πέμπτη αναβολή του ειδικού φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που προβλεπόταν από το πρώτο Μνημόνιο.

(Δεν γράφω συμπέρασμα. Εγώ τη συνέχεια την ξέρω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.