Μπράβο κύριε Πελεγρίνη

Διαβάζω πολλές κατηγορίες εναντίον του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη, επειδή, ενώ το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό, αυτός πήγε στο Παρίσι να παίξει θέατρο. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Πελεγρίνη που τιμά τον πολιτισμό της χώρας μας.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο ανεπάγγελτος Κυριάκος Μητσοτάκης -του οποίο το σόι πληρώνουν οι Έλληνες εδώ και δεκαετίες-, κρίνει ακατάλληλο τον κ. Πελεγρίνη επειδή δεν “δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το θέμα και αυτός να παίζει θέατρο στο Παρίσι”.

“Αν ένας πολιτικός έφευγε και έκανε το κέφι του τη στιγμή μιας κρίσης δεν θα ασκούσατε κριτική εσείς οι δημοσιογράφοι; Θα τον είχατε κάνει με τα κρεμμυδάκια», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν νομίζω, ανόητε Κυριάκο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια και εκχώρησε την εθνική κυριαρχία της χώρας, παίρνει εδώ και δυο χρόνια συνέχεια άδειες από την Βουλή, για να πάει στο εξωτερικό και να μιλήσει σε ξένα ιδρύματα και πανεπιστήμια για το πώς ξεπουλάς την χώρα και τους πολίτες που σε εξέλεξαν πρωθυπουργό.

Κι εσύ, Κυριάκο, εγκρίνεις τις άδειες του Γιώργου Παπανδρέου.

Γιατί είσαι ίδιος. Και χειρότερος.

Ουστ!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.