Οι Ξόβεργες της Όλγας

Α ρε μπαγάσα Πιτσιρίκο,

Σ΄έχω πάρει πρέφα πως έχεις αδυναμία στις ωραίες γυναίκες και δεν τις σχολιάζεις δηκτικά ποτέ. Το χεις εξ άλλου δηλώσει σε παλιότερο σχόλιό σου στο post «Όταν έκλαψε η Σταυρούλα», πως με τις όμορφες γυναίκες είσαι γενναιόψυχος και πρόθυμος να τους συγχωρήσεις όποια μαλακία κι αν κάνουν. Με τις άσχημες πάλι όχι. Λίγα έχεις σούρει στη μπαλότσα τη Μέρκελ η την μαυρογκαγκανιασμένη τη Λαγκάρντ κατά το παρελθόν;

Με δεδομένη αυτή σου την αδυναμία στις ωραίες νέες γυναίκες, μάλλον ήμουν αφελής που περίμενα να σχολιάσεις το δαντελένιο μπούστο style «όλα στο πιάτο» που διάλεξε να φορέσει η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στη συνάντηση που είχε προ ημερών με τον Τούρκο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπαγίς.

Δεν σου λέω να έγραφες τίποτα κακό και να δώσεις αφορμή στους σοβαροφανείς υποκριτές που κόπτονται τάχα μου για τα δικαιώματα των Γυναικών να σε κατηγορήσουν για σεξισμό.

Θα μπορούσες να σχολιάσεις έστω τη γενναιότητα της πανέμορφης Κρητικοπούλας Όλγας που πρόταξε φόρα παρτίδα για το συμφέρον της Πατρίδας τα μαρμαρένια στήθη της μπροστά στον Τούρκο Υπουργό θέλοντας έντεχνα να δηλώσει πως μπορεί η γυναικεία ανεργία στην Ελλάδα να σπάει όλα τα ρεκόρ (και να μη νοιάζεται κανείς), αλλά τουλάχιστον οι Ελληνίδες μπορούν να ντύνονται όπως γουστάρουν.

Αλλά εσύ τίποτα, μούγκα. Να την προσέξεις αυτή σου την αδυναμία στις ωραίες γυναίκες Πιτσιρίκο και να μην αφήνεις την πένα σου να σέρνεται προς τα βουνά.

Πάντως κι εγώ που είμαι γυναίκα ομολογώ πως θαύμασα το υπέροχο στήθος της Υπουργού, και επειδή είναι Κρητικοπούλα της σκάρωσα και μια μαντινάδα για να την ευχαριστήσω ως Ελληνίδα αλλά και ως Ευρωπαία για την τόλμη της να πάει με τα κουμπούρια της γεμάτα στη συνάντηση με τον Τούρκο:

Το μαρμαρένιο στήθος σου Όλγα Κεφαλογιάννη
Σαν ξόβεργα τσι Μπέηδες και τσι Πασάδες πιάνει.

Με αγάπη

Αναστασία

(Αγαπητή Αναστασία, ούτε για τους όμορφους άνδρες γράφω άσχημα σχόλια. Έχετε δει να γράφω ποτέ κάτι άσχημο για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο; Την σέβομαι την ομορφιά. Είναι και τέσσερις γυναίκες μόνο στην κυβέρνηση – οι τρεις με πατέρα βουλευτή-, οπότε τι να πεις εναντίον τους; Εγώ θα ήθελα η Όλγα -που έχει δηλώσει ότι ακολουθεί τα βήματα του Ελευθερίου Βενιζέλου– να πηγαίνει στις συναντήσεις με τους άλλους πολιτικούς γυμνή. Πάντως, η Όλγα Κεφαλογιάννη-Βαρδινογιάννη μου αρέσει γιατί, εκτός του ότι είναι θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα, τα έχει καταφέρει με την αξία της. Όλη η Κρήτη ξέρει πώς είχε καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής εκεί με μερικές ψήφους διαφορά. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.