Οι χωρισμένοι την περνάνε μια χαρά
Με μια λιτή δήλωση, ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε πως χώρισε με την Βαλερί Τριερβελέρ και πως είναι εργένης, οπότε όσες ενδιαφέρονται ας στείλουν βιογραφικό και φωτογραφία. Μετά τη δήλωση Ολάντ για τον χωρισμό τους, η Τριερβελέρ έφυγε για την Ινδία, όπου θα κλειστεί σε μοναστήρι και θα ράψει το πράμα της.
Πάντως, κάτι φαίνεται να αλλάζει στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την δήλωση του Φρανσουά Ολάντ πως χώρισε με την Βαλερί Τριερβελέρ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Φρανσουά Ολάντ τα έχει φτιάξει με την Άνγκελα Μέρκελ, οπότε η Μέρκελ θα μετακομίσει στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να γίνει η πρώτη κυρία της Γαλλίας.
Αυτή τη στιγμή ο Φρανσουά Ολάντ είναι εργένης, οπότε υπάρχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στη Γαλλία, αφού το γαλλικό Σύνταγμα προβλέπει πως ο εκάστοτε Γάλλος πρόεδρος πρέπει να έχει μια μόνιμη σύντροφο, μια –τουλάχιστον- ερωμένη και τέσσερα εξώγαμα.
Αν ο Ολάντ δεν μπάσει μια γκόμενα στο Μέγαρο των Ηλυσίων μέσα σε μια εβδομάδα, το γαλλικό Σύνταγμα προβλέπει διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας γκόμενας.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.