Ο ιδανικός επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η θητεία του Κάρολου Παπούλια λήγει τον Μάρτιο του 2015 και οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που θα ενώνει τους Έλληνες και όχι ένα πρόσωπο που θα επιλεγεί μέσα από κομματικές σκοπιμότητες. Θέλοντας να συμβάλω στο δημόσιο διάλογο για το ποιος Έλληνας είναι πιο κατάλληλος για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κάνω σήμερα την δική μου πρόταση.

Ο κ. Θανάσης Πατραμάνης, ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου είναι -κατά την ταπεινή μου γνώμη- το ιδανικό πρόσωπο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Πατραμάνης είναι λαϊκός άνθρωπος, έχει πάγκο σε λαϊκή και όλοι τον φωνάζουν “Ινδιάνο”, οπότε το πρόσωπό του συμβολίζει την παραδοσιακή συμπάθεια και υποστήριξη των Ελλήνων προς τους Ινδιάνους στα γουέστερν.

Το στοιχείο, όμως, που κάνει ακαταμάχητη την υποψηφιότητα του συμπέθερου του Γιώργου Παπανδρέου είναι πως σύντομα θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε Έλληνα πατέρα και κάθε Ελληνίδας μάνας: να παντρευτεί το παιδί του κάποιον γόνο πλούσιας οικογένειας.

Στα ατού της υποψηφιότητας του συμπέθερου του Γιώργου Παπανδρέου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πως δεν έχει δόντι. Κυριολεκτικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.