Ο Νίκος Δένδιας δεν ξέχασε τη Σέχτα Επαναστατών

Με αφορμή την επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη και άλλων καταζητούμενων, ο αδερφός του Σωκράτη Γκιόλια είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» πως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ξέχασε να επικηρύξει την Σέχτα Επαναστατών που είχε αναλάβει τη δολοφονία του αδερφού του.

Δεν ξέχασε ο Νίκος Δένδιας να επικηρύξει τη Σέχτα Επαναστατών, μια οργάνωση που εξαφανίστηκε μετά την δολοφονία του Γκιόλια πριν από τριάμισι χρόνια.

Ο Νίκος Δένδιας ξέρει τι είναι η Σέχτα Επαναστατών. Και δεν είναι ο μόνος.

Χιλιάδες άνθρωποι γνωρίζουν ποιος έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια.

Φυσικά, κανείς δεν μιλάει γιατί δεν θέλει να έχει το τέλος του Σωκράτη Γκιόλια.

Άλλωστε, όταν εκτελέστηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας, οι δημοσιογράφοι που σήμερα ουρλιάζουν κατά των τρομοκρατών ανακουφίστηκαν με τη δολοφονία του.

Μόνο ευχαριστώ που δεν είπαν στους «τρομοκράτες» που δολοφόνησαν τον Γκιόλια. Αυτοί ήταν άλλοι τρομοκράτες. Καλοί.

Πριν καν γίνει η ταφή του Γκιόλια, συνάδελφός του και αρθρογράφος σάιτ «πρωταγωνιστών» έγραψε πως η πρώτη σκέψη που έκανε μόλις έμαθε για τη δολοφονία του ήταν «Ποιος μαλάκας τον έκανε ήρωα;».

Και πολύ γρήγορα οι δημοσιογράφοι ξέχασαν τον Σωκράτη Γκιόλια.

Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.