Τα καλύτερά μας χρόνια

Μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν μεγάλα αφιερώματα στον ίδιο και στην δράση της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν, όπου, φυσικά, η δράση της 17Ν περιγράφεται με πολύ άσχημα λόγια από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.Δεν είναι και πολύ έξυπνο να κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφιερώματα στην δράση της 17Ν το 2014.

Δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα τρομάξουν με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Η πρώτη σκέψη που κάνουν οι πολίτες που παρακολουθούν τα αφιερώματα στην δράση της 17Ν είναι πως η χώρα χρεοκόπησε μετά τη σύλληψη των μελών της 17Ν.

Όσο τα μέλη της 17Ν ήταν ελεύθερα, η ελληνική οικονομία ήταν μια χαρά, η ανεργία ήταν σε χαμηλά επίπεδα, οι Έλληνες δεν αυτοκτονούσαν μαζικά, δεν έφευγαν μετανάστες και είχαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Δηλαδή, τα αφιερώματα και τα βίντεο με την δράση της 17Ν θυμίζουν στην πλειοψηφία των Ελλήνων καλύτερες και ανέμελες εποχές.

Επίσης, τους θυμίζουν τα νιάτα τους. Και λένε “τι καλά που περνούσαμε τότε!”.

Οπότε, αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ συνεχίσουν τα αφιερώματα στην δράση της 17Ν, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να γίνει λαϊκό αίτημα η αποφυλάκιση όλων των μελών της 17Ν.

(Το καλύτερο που λένε οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι είναι πως τα μέλη της 17Ν δεν είχαν ιδεολογία. Γιατί οι ίδιοι έχουν ιδεολογία. Είναι όλοι τους βουτηγμένοι στην ιδεολογία. Της κονόμας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.