Τηλεπαιχνίδι

Ο υπουργός Αποβλάκωσης του Πολίτη Νίκος Δένδιας προανήγγειλε την επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, του Νίκου Μαζιώτη και άλλων μελών επαναστατικών ομάδων με 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο Νίκος Μαζιώτης καταζητούνται νεκροί ή ζωντανοί, και τα χρήματα της επικήρυξης θα δοθούν σε όποιον παραδώσει τους ίδιους ή τα κεφάλια τους στην ΓΑΔΑ.

Το υψηλό χρηματικό ποσό της επικήρυξης έχει προκαλέσει αμόκ στους Έλληνες που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αφενός είναι ρουφιάνοι και αφετέρου τόσα χρόνια έδιναν την ψήφο τους στο κόμμα που τους έταζε δέκα ευρώ παραπάνω.

Μετά την επιτυχία της απελευθέρωσης του Χριστόδουλου Ξηρού, σκοπός της κυβέρνησης Σαμαρά είναι να αφήσει ελεύθερους μέχρι τις εκλογές όλους όσοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της τρομοκρατίας, ώστε στη συνέχεια να τους επικηρύξει με εκατοντάδες εκατομμύρια και να μην υπάρχει ούτε μισό ευρώ στα κρατικά ταμεία όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.