Εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με κωλοβυθόμετρο ζητάει ο Βαλλιανάτος

Με επιτυχία συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τον δήμο της Αθήνας ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε με περηφάνια πως εκδιδόταν επί χρήμασι στο Λονδίνο, οπότε αυτό τον κάνει ιδανικό για δήμαρχο της Αθήνας, αφού είναι γνωστό πως οι Αθηναίοι είναι μεγάλες πουτάνες.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαλλιανάτος, έπαιρνε 500 ευρώ την βραδιά –για να κάνει σεξ με έναν κύριο- αλλά, αν τον ψηφίσουμε για δήμαρχο της Αθήνας, θα τον έχουμε δικό μας εντελώς δωρεάν.

Επίσης, ο κ. Βαλλιανάτος δήλωσε πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ομοφυλόφιλοι δήμαρχοι στην Αθήνα αλλά αυτοί δεν εκδίδονταν επί χρήμασι, οπότε δεν πιάνουν μια μπροστά του.

Για να αποδειχτεί η αλήθεια των λόγων του, ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει να γίνει εξέταση με κωλοβυθόμετρο σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει η εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με το κωλοβυθόμετρο να γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, γιατί ο λαός της Αθήνας πρέπει να ξέρει την αλήθεια.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.