Εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με κωλοβυθόμετρο ζητάει ο Βαλλιανάτος

Με επιτυχία συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τον δήμο της Αθήνας ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε με περηφάνια πως εκδιδόταν επί χρήμασι στο Λονδίνο, οπότε αυτό τον κάνει ιδανικό για δήμαρχο της Αθήνας, αφού είναι γνωστό πως οι Αθηναίοι είναι μεγάλες πουτάνες.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαλλιανάτος, έπαιρνε 500 ευρώ την βραδιά –για να κάνει σεξ με έναν κύριο- αλλά, αν τον ψηφίσουμε για δήμαρχο της Αθήνας, θα τον έχουμε δικό μας εντελώς δωρεάν.

Επίσης, ο κ. Βαλλιανάτος δήλωσε πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ομοφυλόφιλοι δήμαρχοι στην Αθήνα αλλά αυτοί δεν εκδίδονταν επί χρήμασι, οπότε δεν πιάνουν μια μπροστά του.

Για να αποδειχτεί η αλήθεια των λόγων του, ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει να γίνει εξέταση με κωλοβυθόμετρο σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι.

Ο κ. Βαλλιανάτος ζητάει η εξέταση των υποψηφίων δημάρχων με το κωλοβυθόμετρο να γίνει σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, γιατί ο λαός της Αθήνας πρέπει να ξέρει την αλήθεια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.