Επιστρέφει ο φασισμός στην Ευρώπη;

Μια μεγάλη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου, με αφορμή την παρουσίαση της νέας παραγωγής ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, από τους δημιουργούς του Debtocracy και του Catastroika. Στην εκδήλωση με τίτλο «Επιστρέφει ο φασισμός στην Ευρώπη;», που διοργανώνει η Αντιφασιστική Δράση για την Ελλάδα (AAfG) θα μιλήσουν ο γνωστός συγγραφέας Tariq Ali, ο Dr Jim Wolfreys, Senior Lecturer στο King’s College και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, το οποίο αναζητά τις διασυνδέσεις οικονομικών συμφερόντων με την άνοδο της άκρας δεξιάς και του φασισμού από την εποχή του μεσοπολέμου μέχρι τις ημέρες μας.

Όπως και τα δυο προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στηρίζεται αποκλειστικά στην χρηματοδότηση από το κοινό και θα διανέμεται δωρεάν χωρίς κανέναν περιορισμό στη χρήση και την αναμετάδοση.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ωστόσο η Αντιφασιστική Δράση για την Ελλάδα παροτρύνει τους συμμετέχοντες να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε ποσό διαθέτουν στην εκδήλωση. Μεγάλο μέρος των δωρεών θα διατεθεί για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Εάν σχεδιάζετε να παραβρεθείτε, θα πρέπει να «κλείσετε» δωρεάν ένα εισιτήριο εδώ

Παρακαλείστε επίσης να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας και να το έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας στην εκδήλωση. Η έκδοση εισιτηρίων ξεκινά το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντλησή τους.

Πληροφορίες

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 15:30 – 18:30
SOAS University of London
Khalili Lecture Theatre
Thornhaugh Street
Russell Square
London WC1H 0XG

Facebook event
Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά την παραγωγή του ντοκιμαντέρ μπορούν να το κάνουν μέσω της σελίδας fascism-inc.com

(Σημείωση του πιτσιρίκου: Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους αναγνώστες που ζουν στο Λονδίνο να στηρίξουν αυτήν την εκδήλωση. Ο Άρης Χατζηστεφάνου, εκτός από ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, είναι και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.