Κεφαλονιά

Πιτσιρίκο, οι σεισμοί στην Κεφαλονιά είναι θεόσταλτοι (ναι από εκείνο τον τύπο που μιλάει με τον Σαμαρά). Ο Θεός προσπάθησε να πείσει τον πρωθυπουργό ότι για να επανακινηθεί η οικονομία πρέπει να τονωθεί η οικοδομή, αλλά ο Αντώνης άκουγε τον Στουρναρά που του πρότεινε να βάλει επιπλέον φόρους για να βγάλουν επιτέλους οι Έλληνες τα λεφτά από τα σεντούκια και να επενδύσουν στον τόπο.

Έτσι ο Θεός, για να πάρει τη ρελάνς, μιας και το σχέδιο Στουρνάρα δούλεψε και είχαμε success story, αποφάσισε να γκρεμίσει τα σπίτια των Κεφαλονιτών που είναι γνωστοί καρμίρηδες και φραγκοφονιάδες, ώστε να τους αναγκάσει να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους από την Ελβετία (που δεν μπορεί να φορολογήσει ο Στουρνάρας), να ρίξουν χρήμα στην αγορά, να δουλέψει η οικοδομή και να έχουμε πλεόνασμα.

Αν το σχέδιο του Θεού δουλέψει, τότε οι Πατήρ-Υιος-Άγιο Πνεύμα θα ξαναβρούν την θέση του στις καρδιές των Ελλήνων οι οποίοι από το success story και μετά το μόνο θεό που πιστεύουν είναι ο τριαδικός Σαμαράς-Βενιζέλος-Στουρνάρας.

(Αγαπητέ φίλε, μπορεί να υπάρχει θεϊκή παρέμβαση -επειδή τον νευρίασε ο Σαμαράς τον Θεό- αλλά το παρακάνει ο Θεός. Δεν ξέρω αν έχετε πάει στην Κεφαλονιά αλλά έβλεπα τώρα τις καταστροφές που έκανε ο σημερινός σεισμός σε κάποια μέρη του νησιού -που έχω επισκεφτεί πολλές φορές-, και μου φαίνονται κάπως ανησυχητικά τα πράγματα. Άγιε Γεράσιμε, βάλε τα δυνατά σου. Θα βοηθήσει και ο Άγιος Διονύσιος. Όλα καλά θα πάνε. Και το καλοκαίρι θα πάμε όλοι στην Κεφαλονιά. Εγώ, πάντως, θα πάω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.