Κλείνει και τα νοσοκομεία ο Σαμαράς

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα πολυϊατρεία για ένα μήνα προκειμένου να μετατραπούν σε κέντρα υγείας αστικού τύπου, ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και έκανε την κάτωθι ανακοίνωση:«Μετά τα πολυϊατρεία, αποφάσισα να κλείσω και όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Με το κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων, θα μεγαλώσει και άλλο το πρωτογενές πλεόνασμα. Οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν για την υγεία τους. Θα τους κάνει καλά ο Θεός. Οι άρρωστοι να προσεύχονται στον Θεό και την Παναγία και θα γίνουν καλά. Θα Του μιλήσω κι εγώ του Θεού επειδή είναι φίλος μου και τα λέμε. Όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό θα πεθάνουν και θα πάνε στην κόλαση. Αμήν.»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τα πολυϊατρεία και τα νοσοκομεία, ο Αντώνης Σαμαράς -μετά την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος– σκέφτεται να κλείσει και τα δημόσια σχολεία, ώστε να αυξηθεί και άλλο το πρωτογενές πλεόνασμα.

Η εκπαίδευση των μαθητών θα γίνεται με επιφοίτηση από το Άγιο Πνεύμα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.