Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Μυστική συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο είχε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ έγινε με αφορμή τις ευρωεκλογές, όπου Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αναμένεται να υποστούν συντριβή, με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο το ελληνικό success story.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε στην Άνγκελα Μέρκελ πως ένας θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μπορεί να πάρει τα φώτα από το πρωτογενές πλεόνασμα και να τα ρίξει πάνω στο χρέος της χώρας που σε λίγο δεν θα χωράει στον πλανήτη και θα πρέπει να το στείλουμε στο διάστημα.

Η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε στον Αντώνη Σαμαρά πως την φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και πως, αν κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, μπορεί να ξεκινήσει η παγκόσμια επανάσταση με τον Λαφαζάνη να κρατάει την κόκκινη σημαία και τον Σταθάκη να μοιράζει πούρα στους προλετάριους.

Μέρκελ και Σαμαράς συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνουν ευρωεκλογές στην Ελλάδα γιατί καλόμαθαν οι Έλληνες στις εκλογές τόσα χρόνια και σε λίγο θα μου θέλουν και δημοψηφίσματα όπως οι Ελβετοί.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε στην Άνγκελα Μέρκελ να διώξει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα μήνα –ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν ευρωεκλογές στην Ελλάδα- και, μόλις περάσουν οι ευρωεκλογές, να την δεχτεί ξανά πίσω.

Η Άνγκελα Μέρκελ ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Αντώνη Σαμαρά, οπότε η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές και θα επανέλθει αμέσως μετά που θα έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Έλληνες θα ασχολούνται μόνο με τα φρύδια του Μήτρογλου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.