Ο Κώστας Σακκάς απειλεί το πρωτογενές πλεόνασμα

Εξαιρετικά ανήσυχοι παρουσιάζονται οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά, ο οποίος μάλλον δεν παρουσιάστηκε στο τμήμα επειδή δεν είχε τα χρήματα της εγγύησης. Ο Σακκάς αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την χώρα, μαζί με την νέα γρίπη που απειλεί να αφανίσει τους Έλληνες.

Με εντολή Σαμαρά, ο Νίκος Δένδιας θα επικηρύξει τον Κώστα Σακκά με 30 εκατομμύρια ευρώ αλλά αυτές οι επικηρύξεις απειλούν το πρωτογενές πλεόνασμα.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως το πρωτογενές πλεόνασμα -που δημιουργήθηκε με εντολή Σαμαρά- κινδυνεύει να εξαφανιστεί με τις επικηρύξεις προσώπων όπως ο Ξηρός και ο Μαζιώτης.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, οι εξαφανίσεις φυλακισμένων και υπόδικων είναι σατανική συνωμοσία ξένων κέντρων, ώστε να επικηρύσσονται οι καταζητούμενοι, να μειώνεται το πρωτογενές πλεόνασμα και να μην φαίνεται το σπουδαίο έργο που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.