Στην υγειά μας

Αγαπητέ πιτσιρίκο, σου γράφω σχετικά με την “υγεία” των Ελλήνων. Τώρα που είναι κλειστά τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ, υπάρχουν μονάχα οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για κάποιον που δεν έχει να πληρώσει το αντίτιμο της επίσκεψης. Εναλλακτική είναι τα νοσοκομεία, στα οποία, απ΄ ότι διαβάζω, έχει αυξηθεί σημαντικά η προσέλευση ασθενών σε αυτά.

Λοιπόν, για την ευαίσθητη κατηγορία των παιδιών δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ Παιδίατρος συμβεβλημένος στους νομούς:

Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Καβάλας, Καστοριάς, Κυκλάδων, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρέβεζας, Ροδόπη, Σάμου, Σερρών, Φλώρινας, Χίου.

Οι νομοί Λευκάδας, Σάμου δεν έχουν κανέναν απολύτως γιατρό συμβεβλημένο, οποιασδήποτε ειδικότητας.

Να είσαι καλά,

Ανδρέας

(Αγαπητέ φίλε, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η Κριστίν Λαγκάρντ μας ενημέρωσε πως η χώρα έχει πρωτογενές πλεόνασμα πρώτη φορά από το 1943 -που ήταν οι Ναζί εδώ-, και μας είπε πως πρέπει να ανοίξουμε σαμπάνιες. Αν δεν υπήρχαν γιατροί και παιδίατροι σε κανένα νομό της χώρας, το πρωτογενές πλεόνασμα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Εντάξει, και το χρέος έχει φτάσει τα 325 δισεκατομμύρια ευρώ αλλά υποθέτω πως είναι θέμα χρόνου να βρουν έναν τρόπο για να παρουσιαστεί και η αύξηση του χρέους σαν εθνική επιτυχία. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.