Τρόικα: Ο Βαλλιανάτος ευθύνεται για την χρεοκοπία της Ελλάδας

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως συνοδός ανδρών στο Λονδίνο. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Τρόικας αναρωτιέται αν ο κ. Βαλλιανάτος είχε δηλώσει τα έσοδα από τις υπηρεσίες του.

Ήδη, οι υπηρεσίες της Τρόικας ερευνούν εξονυχιστικά τις φορολογικές δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, για να διαπιστώσουν αν τα χρήματα από τις υπηρεσίες που προσέφερε στους κυρίους έχουν δηλωθεί στην εφορία.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Τρόικας, ο κύριος λόγος που η Ελλάδα χρεοκόπησε είναι ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που εκπορνεύονταν στην Ελλάδα και το εξωτερικό δεν έκοβαν αποδείξεις στους πελάτες, δεν δήλωναν τα έσοδά τους και δεν φορολογούνταν, με αποτέλεσμα να γίνει η οικονομία της Ελλάδας πουτάνα.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον πόλεμο που του γίνεται από ντόπια και ξένα συμφέροντα αλλά έχει πεισμώσει.

Ο κ. Βαλλιανάτος φέρεται αποφασισμένος να κατακτήσει τον δήμο της Αθήνας και –στο πλαίσιο της αντεπίθεσής του- θα αλλάξει τον τίτλο του συνδυασμού του από «Αθήνα Διαμαντόπετρα» σε «Όλη η Αθήνα Ένα Κρεβάτι».

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.