Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο London School of Economics

Στο London School of Economics θα μιλήσει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά από το Χάρβαρντ, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσεκλήθη και από το London School of Economics, για να μιλήσει σε συνέδριο που έχει τίτλο «Αν αγοράσετε τους 7 τόμους του Ισοκράτους, σας δίνω κι ένα βιβλίο του Πλεύρη δώρο».

Απαντώντας σε ειρωνικά σχόλια στα social media για το ποιος τον προσκάλεσε, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως τον κάλεσε ο ίδιος ο London School of Economics που είναι λόρδος.

Μετά την ομιλία του στο London School of Economics, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κάνει ξαφνικές εφόδους στα νοσοκομεία του Λονδίνου, για να διαπιστώσει αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας δουλεύει σωστά σαν το ελληνικό.

Το London School of Economics επρόκειτο να παραχωρήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη –για την διαμονή του- τη σουίτα στην οποία διέμενε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αλλά, τελικά, για να τον τιμήσουν ακόμα περισσότερο, του έδωσαν το δωμάτιο του Τζακ του Αντεροβγάλτη.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα μιλήσει σε συνέδριο της NASA στην Ουάσιγκτον.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.